راهنمای خرید در چین

مراکز خرید در چین

به جز مراکز خرید بزرگ، در باقی موارد، چانه زنی بخش عمده‌ای در خرید و فروش در چین دارد، مخصوصا در خرید و فروش کالاهایی نظیر یشم، صنایع دستی، لباس ابریشمی و ...

تمامی عتیقه جات، که قدمتی بالای 100 سال را دارند و برای فروش گذاشته شده اند، با نشانه قرمز رنگ هستند، گردشگران در صورت خرید این عتیقه جات، حتما باید گواهی گمرکی مربوط به صادرات را دریافت نمایند تا اجازه خروج این وسایل از کشور را داشته باشند.

بازار پکن که به بازار Panjiayuan معروف است یکی از بزرگترین و جذابترین بازارها در چین است، که هرروزه باز است و گزینه مناسبی برای کسانی است که می‌خواهند در تعطیلات خرید خود را انجام دهند.

بازار خیابانی Dongtai Lu در شانگهای نیز یکی از بازارهای بزرگ و فریبنده در چین است که معمولا در آن وسایل عتیقه و شبه عتیقه به فروش می‌رسد. لبخند زدن و محترمانه صحبت کردن دو اصل مهم هنگام چانه‌زنی در چین است. در شهرهای بزرگ نظیر پکن و شانگ‌های دپارتمان استور های بزرگ و متنوعی وجود دارند که طیف وسیعی از کالاهای لوکس در زمینه مد و پوشاک، لوازم الکترونیکی و ... را می‌فروشند. در مراکز خرید در شهرهای بزرگ و پرجمعیت، معمولا دارندگان مغازه‌ها و برندها قادر به صحبت به زبان انگلیسی هم هستند. در خیابان Nanjing شانگهای و Wanfujing پکن می‌توانید خریدهای خوبی داشته باشید چرا که مغازه های خوب با کالاهای باکیفیت در اینجاها مستقر هستند. اگر به دنبال مد و زیبایی چینی هستید می‌توانید به  Taikang Lu در شانگهای و Nanluoguxiang در پکن بروید. هنگ کنگ نیز به مغازه های خرده فروشی بسیار معروف است که طیف وسیعی از کالاها، از لوازم الکترونیک گرفته تا فشن شوهای زیبا در این شهر از کشور چین وجود دارد.

صنایع دستی چینی را می‌توانید از مغازه‌های خاص فروش صنایع دستی خریداری نمایید و یا به دپارتمان استورهای هنری-دستی مراجعه کنید و خرید خوبی را داشته باشید. جواهرات با سنگ یشم، گلدوزی چینی، خوشنویسی، نقاشی، حکاکی و کنده کاری برروی چوب، سنگ و بامبو نمونه‌هایی از سوغاتی های خوب چین برای خود و عزیزانتان باشد. پرسنل فروشگاه ها اغلب بعد از خرید ، بسته‌های خرید شما را به خوبی بسته بندی می‌کنند تا در حین حمل و نقل دچار مشکلی نشوند. حتما رسید خریدهای خود را نگه دارید چون ممکن است در هنگام خروج از کشور، بازرسان بخش فرودگاه آنها را بررسی و کنترل نمایند. مغازه هایی که در داخل هتل ها نسبت به فروش کالا اقدام می‌کنند معمولا قیمت کالاهایشان از مغازه های محلی بالاتر است.

ساعات کاری مراکز خرید:

دوشنبه تا یکشنبه از ساعت 10 صبح تا 9:30 شب (البته در بعضی از شهرها ممکن است ساعات کاری کمی متفاوت با این ساعات ذکر شده باشد.)


نظر شما چیست؟

نظر شما درباره راهنمای خرید در چین چیست؟

جهت رزرو هتل در چین با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵