ویزای قبرس

ویزای قبرس برای اتباع ایرانی توسط سفارت قبرس در ایران صادر می گردد. به طور کلی این ویزا در ایام تابستان که پروازهای مستقیم بین تهران و لارناکا برقرار است راحت تر صادر می شود.  از آنجا که قبرس عضو اتحادیه اروپا است و  در آستانه پیوستن به پیمان شینگن قرار دارد مقررات و قوانین سختی جهت صدور ویزا دارد. از طرفی داشتن ویزای قبرس اروپایی برای کسانی که می خواهند در آینده ویزای شینگن بگیرند یک امتیاز بزرک محسوب می شود.

آفتاب تراول جزو آژانس های مورد تایید سفارت قبرس در تهران جهت ارسال مدارک و اخد ویزا می باشد. معمولا ویزاهای توریستی که برای افراد عادی صادر می شود بیشتر از یک یا دو هفته اعتبار ندارد و به صورت یکبار ورود است. جهت اخذ ویزای قبرس لطفا با ما تماس بگیرید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس توریستی هفت روزه:

  • اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار
  • ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید
  • کپی و اصل شناسنامه
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان درآمد با ترجمه انگلیسی
  • پرینت حساب جاری یا پس انداز بانکی با ترجمه انگلیسی و با مانده حداقل ۷ میلیون تومان و درج مهر شعبه
  • مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن
  • گذرنامه قدیمی ممهور به سایر ویزاها
  • رزرو بلیط رفت و برگشت و ووچر هتل کانفرم شده و پرداخت شده که توسط آفتاب تراول تامین خواهد شد
  • در ایام غیر توریستی جهت اخذ ویزای قبرس نیاز به ترجمه رسمی سند مالکیت متقاضی نیز وجود دارد

 علاوه بر این آفتاب تراول می تواند به شما در گرفتن اقامت قبرس نیز کمک کند. 

مدت زمان اخذ ویزای قبرس

از زمان تحویل کامل مدارک به سفارت قبرس در تهران 8 روز کاری جهت اخذ ویزای قبرس زمان لازم است. در فصل تابستان و ایام نزدیک به عید نوروز و به طور کلی در پرونده های خاص می توان در فاصله کوتاه تری نیز ویزا گرفت. جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما تماس بگیرید.

ویزای قبرس جهت حضور در سفارت آمریکا

مسافران محترمی که با پاسپورت ایرانی جهت مصاحبه و یا انجام هر گونه کار اداری در سفارت آمریکا در نیکوزیا به کشور قبرس سفر می کنند نیز نیازمند ویزای قبرس می باشند. این افراد علاوه بر مدارک ذکر شده در بالا، باید مدارک مربوط به سفارت آمریکا نظیر فرم DS160 ، فرم I20 و وقت کانفرم شده سفارت آمریکا در نیکوزیا را نیز در مدارک خود داشته باشند.

چنانچه قصد انجام کار اداری در سفارت آمریکا در نیکوزیا را دارید، جهت گرفتن ویزای قبرس و همچنین رزرو هتل در نزدیکی سفارت آمریکا در قبرس با ما تماس بگیرید.  مسافران محترمی که قصد پیکاپ ویزای آمریکا از قبرس را دارند نیز جهت اطلاع از قیمت ها و شرایط مربوطه می توانند با ما تماس بگیرند.

ویزای قبرس جنوبی برای افرادی که به قبرس شمالی سفر کرده اند

کلیه مسافرانی که مهر قبرس شمالی یا قبرس ترک در پاسپورت آنها وجود دارد جهت اخذ ویزای قبرس جنوبی، یونان، ایتالیا، دانمارک و چند کشور دیگر اروپایی با مشکل مواجه خواهند شد. این افراد باید حتما پاسپورت خود را عوض کنند و با پاسپورت سفید مدارک آنها به سفارت قبرس اروپایی برده شود. ما برای این مسافران نیز جهت دریافت روادید قبرس اروپایی افدام می کنیم، اما هیچ گونه مسئولیتی از طرف آژانس در قبال رد درخواست و ریجکتی ویزای قبرس پذیرفته نمی شود.

سفر به قبرس شمالی یا قبرس ترک

افرادی که از قبرس اروپایی ویزا بگیرند و ورود آنها به قبرس اروپایی باشد، می توانند به صورت زمینی به قبرس شمالی بروند و از شهرهای آن بازدید کنند اما خروج مسافر از قبرس باید حتما از قبرس جنوبی باشد.

قبرس شمالی برای اتباع ایرانی نیازی به ویزا ندارد، افرادی که به ورودشان از مرز قبرس شمالی است حق ورود و بازدید از قبرس جنوبی را ندارند و در آینده نیز در گرفتن ویزای شینگن و ویزای قبرس جنوبی با مشکل مواجه خواهند شد.

ویزای قبرس برای افرادی که ویزای شینگن معتبر دارند

کلیه افرادی که از هر یک از کشورهای عضو پیمان شینگن، ویزای معتبر با حداقل 2 بار اجازه ورود داشته باشند، یه شرطی که ورود اول با آن ویزا را از کشور صادر کننده ویزا انجام داده باشند، می توانند بدون نیاز به ویزای قبرس به کشور قبرس جنوبی سفر کنند و به اندازه باقی مانده از ویزای شینگن خود در کشور قبرس اقامت داشته باشند.

قبرس بخشی از منطقه شینگن نیست. اما دارندگان ویزای شینگن مجاز به ورود به قبرس بدون اخذ ویزای کوتاه مدت هستند به شرط آنکه قبلا از ویزای شینگن برای ورود به کشور صادر کننده استفاده کرده باشند.

 پاسپورت:

پاسپورت مسافران غیر اروپایی جهت ورود به قبرس جنوبی باید حداقل دارای 7 ماه اعتبار باشد.

مسافران غیر اروپایی مجاز به ورود به جمهوری قبرس از طریق فرودگاه لارناکا یا پافوس، یا بنادر لارناکا، لیماسول، لاتسیس و پافوس هستند که در منطقه ای زیر نظر دولت جمهوری قبرس واقع شده اند.

هر بندر یا فرودگاهی در منطقه قبرس که در آن دولت کنترل موثر ندارد (مناطق ترک نشین)، نقاط غیرقانونی برای ورود از سوی مقامات قبرسی یونانی نشین اعلام شده اند و هر تلاشی برای ورود به جمهوری قبرس از این مسیرها موجب رد دارندگان پاسپورت های غیراروپایی می شود و جرایمی مانند اخراج شدن را به همراه دارد. دارندگان پاسپورت های اروپایی از این قانون معاف هستند و آزاد هستند از هر نقطه ای به قبرس وارد شوند.

انواع ویزا و هزینه های آن:

جهت آگاهی از هزینه صدور ویزای قبرس لطفا با ما تماس بگیرید.

اعتبار ویزای قبرس:

برای اتباع ایرانی معمولا ویزا دقیقا مطابق با برنامه سفر ارائه شده به سفارت صادر می شود، یعنی روز ورود و خروج مطابق رزرو بلیت و هتل در ویزا قید می شود و مسافر هیچ فرصتی جهت تغییر برنامه سفر پس از اخذ ویزای قبرس ندارد. برای اتباع غیر ایرانی معمولا ویزاها  برای 90 روز در دوره 180 روزه معتبر است. اتباع خاصی می توانند برای ویزای چند ورودی سه ساله ادغام کنند.

ترانزیت:

اتباع برخی از کشورها (اما نه آنچه در بالا آمد) باید ویزای ترانزیت گرفته و آن را با کنسولگری هماهنگ کنند.

درخواست ویزا از:

نزدیکترین سفارت خانه یا کمیسیون عالی. لطفا جهت اخذ ویزای قبرس با ما تماس بگیرید.

 

ورود با حیوانات خانگی:

حیوانات خانگی باید پاسپورت یا گواهی سلامت حیوان، به علاوه گواهی واکسیناسیون (شامل هاری) داشته باشند اگر از کشورهای غیر اروپایی وارد می شوند. حیواناتی که از اروپا وارد می شوند نیاز به پاسپورت، ریزتراشه و گواهی واکسن هاری دارند.

 

اخذ اقامت قبرس از طریق خرید ملک:

کشور قبرس به افرادی که در این کشور ملک نوساز خریداری نمایند اقامت می دهد. چنانچه ارزش ملک خریداری شده حداقل 300 هزار یورو باشد، به خریدار و اعضای خانواده وی اقامت دائم داده می شود. چنانچه ارزش ملک زیر 300 هزار بورو باشد، به خریدار و اعضای خانواده وی تا زمانی که ملک خود را در قبرس دارند ویزای چندبار ورود یا Multiple داده می شود ، اما این خرید ملک منجر به اخذ اقامت دائم نخواهد شد، مگر اینکه افراد ملک های دیگری را نیز خریداری کنند تا ارزش ملک های خریداری شده در مجموع به 300 هزار یورو برسد.

چنانچه مایل به اخذ اقامت قبرس از طریق خرید ملک هستید لطفا جهت هماهنگی برای بازدید از املاک سازنده های مختلف قبرس با ما تماس بگیرید. چنانچه در سفر خود ملک خریداری نمایید کلیه هزینه های تور شما به شما عودت داده خواهد شد.

اخذ اقامت قبرس از طریق ثبت شرکت:

به افرادی که در قبرس شرکت ثبت کنند اقامت موقت قبرس داده خواهد شد. چنانچه شرکت این افراد فعال باشد، اقامت موقت تبدیل به اقامت دائم خواهد شد. جهت ثبت شرکت باید سرمایه اولیه حداقل 65 هزار یورو با خود به قبرس ببرید، این سرمایه باید در حساب بانکی شرکت قرار گیرد و پس از 2 الی 3 ماه می توانید این سرمایه را خارج نمایید.

جهت ثبت شرکت در قبرس و اخذ اقامت قبرس اروپایی لطفا با ما تماس بگیرید.


سفارت قبرس در تهران

نام سفیر :   آندریاس پی کوزوپیس

آدرس : دزاشیب، خیابان بوعلی، شماره 194

تلفن : 22219842

فکس : 22219843

جهت رزرو هتل در قبرس با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

تور قبرس شمالی پاییز 96

5 شب و 6 روز

هواپیمایی پگاسوس ساعت رفت 03:35 هر روز برگشت 19:20 هواپیمایی اطلس جت ساعت رفت 05:00 هر روز برگشت 19:00 هواپیمایی ترکیش با 4,000,000 ریال افزایش قیمت پرواز همه روزه

قیمت از ۲,۸۰۰,۰۰۰ تومان

رزرو تور

اطلاعات کشور قبرس

پرچم قبرس
پایتخت قبرس
نام انگلیسی قبرس
Cyprus
مساحت قبرس
9,251 کیلومتر مربع
جمعیت قبرس
858,000 نفر
کد تلفن قبرس
  • 00357
واحد پول قبرس
  • یورو   (EUR)
زبان رایج در قبرس
  • یونانی
  • ترکی
  • ارمنی
کشورهای هم مرز قبرس
۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵
شماره رزرو هتل قبرس
Call Aftab Travel