ویزای امارات متحده عربی

بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی امارات توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌شود و سفارت امارات متحده عربی ویزای توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی امارات متحده عربی تقریبا بی‌دردسر است و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌ نداشتن سفارت، احتیاج به مصاحبه نیست و حضور متقاضی ضرورتی ندارد. فقط باید براساس نوع ویزایی که می‌خواهید، مدارک و پول کافی را به کارگزار مورد نظرتان برسانید.


انواع ویزاهای توریستی امارات

برای ورود به هر کدام از شهرهای امارات، باید ویزای امارات متحده عربی را داشته باشید. ویزای توریستی امارات که در واقع با آن به دبی ورود می کنید به سه شکل می تواند صادر شود:

ویزای توریستی عادی که معمولا ۱۴ روزه است و هر ویزا به مدت یک ماه اعتبار دارد؛ یعنی با ویزای توریستی امارات (ویزای دبی) شما حق ۱۴ روز اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید. هزینه ویزای توریستی امارات (ویزای دبی ) 290 درهم میباشد.

دومین نوع، ویزای یک ماهه است که به دو صورت یکبار ورود با هزینه 360 درهم و چندبار ورود (مولتی) با هزینه 820 درهم، صادر میشود.

و در نهایت ویزای 3 ماهه که مجددا" به صورت یکبار ورود و چند بار ورود می باشد .هزینه ویزای سه ماهه یکبار ورود 960 درهم و سه ماهه چندبار ورود 1960 درهم میباشد.

 

زمان صدور ویزای امارات

زمان منطقی برای صدور ویزای توریستی بین 3 تا 7 روز کاری و برای ویزای فوری بین 1 تا 3 روز کاری می باشد.

توجه داشته باشید که تاریخ انقضای پاسپورت باید حداقل دارای شش ماه اعتبار باشد.

 

                                                                  [راهنمای جامع: گام به گام تا گرفتن ویزای دبی] 

 

مدارک لازم برای صدور ویزای امارات

برای صدور ویزای امارات لازم است که اسکن رنگی دقیق و کامل از دو صفحه اول پاسپورت خود را ارائه دهید. در ادامه مدارک لازم در شرایط مختلف برای صدور ویزا شرح داده شده است.

مسافری که کمتر از 21 سال سن دارد باید به همراه پدر یا مادرش مسافرت نماید.

اگر مسافر قصد دارد با مادرش سفر کند، مدارک لازم برای صدور ویزای امارات به شرح زیر است:

1. صفحه اول و دوم شناسنامه مادر

2. صفحه اول شناسنامه مسافر

3. پاسپورت مادر

4. پاسپورت مسافر

اگر با پدرش قصد سفر دارد، مدارک مورد نیاز صدور ویزای امارات به شرح زیر است:

1. پاسپورت پدر

2. پاسپورت مسافر

مدارک تکمیلی لازم برای صدور ویزای امارات برای خانم های زیر 30 سال:

1. پاسپورت همسر

2. پاسپورت مسافر

3. صفحه اول و دوم شناسنامه همسر

4. صفحه اول و دوم شناسامه مسافر

مسافر بالای 60 سال باید به همراه همسر یا یکی از فرزندانش مسافرت نماید، مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای امارات به شرح زیر است:

1. پاسپورت همراه

2. پاسپورت مسافر

3. صفحه اول و دوم شناسنامه همسر

4. صفحه اول و دوم شناسامه مسافر

همچنین توجه داشته باشید، در صورتی که مسافر همراه با همسر، فرزندان و یا والدین خود مسافرت می کند، نوع ویزای همگی باید یکی باشد، یعنی ویزای همگی باید ویزای توریستی یا ویزای فوری باشد

توجه: ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا به هر دلیلی، خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد.

 


نظر شما چیست؟

سفارت امارات متحده عربی در تهران

نام سفیر :  سیف محمد عبید الزعابی

آدرس : خیابان ایران زمین، تقاطع مهستان، شماره 2

تلفن : 42792000

فکس : 42792777

جهت رزرو هتل در امارات متحده عربی با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

تور راس الخیمه آذر 97

3 تا 7 شب

پرواز رفت و برگشت ماهان، ایران ایر، امارات و یا فلای دبی

قیمت از
از ۳,۹۹۰,۰۰۰ تومان

اطلاعات کشور امارات متحده عربی

پرچم امارات متحده عربی
پایتخت امارات متحده عربی
نام انگلیسی امارات متحده عربی
United Arab Emirates
مساحت امارات متحده عربی
83,600 کیلومتر مربع
جمعیت امارات متحده عربی
9,157,000 نفر
کد تلفن امارات متحده عربی
  • 00971
واحد پول امارات متحده عربی
  • درهم امارات   (AED)
زبان رایج در امارات متحده عربی
  • عربی
کشورهای هم مرز امارات متحده عربی

شماره رزرو هتل در امارات متحده عربی

۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵