ویزای مالزی

نام ویزای توریستی مالزی در زبان انگلیسی : Malaysian Tourist Visa

 

همان طور که از نام این ویزا پیداست، این ویزا مختص کسانی میباشد که قصد سفر توریستی و تفریحی به کشور مالزی را دارند، طبق قوانین و توافقهای دولت ایران و دولت مالزی، کلیه ایرانیانی که قصد سفر توریستی به کشور مالزی را دارند، میتوانند یک بلیط 2 طرفه از ایران به مالزی و از مالزی به ایران تهیه کنند و به مالزی سفر کنند بدون گرفتن ویزا.بعد از ورود به فرودگاه مالزی، در قسمت ایمیگرشن و چک کردن پاسپورت در فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورت شما ثبت میشود که این مهر در واقع مجوز اقامت شما به صورت توریستی در کشور مالزی میباشد.حداکثر مدت زمان ویزای توریستی یعنی همان مهری که در پاسپورت و در فرودگاه مالزی ثبت میشود، 14 روز میباشد. لذا بلیط برگشت خود را حداکثر برای 14 روز بعد تهیه کنید.

نکته : در اکثر مواقع دیده شده است که در فرودگاه مالزی، مامورین فرودگاه زمان چک کردن پاسپورت، فراموش میکنند مهر ورود به کشور مالزی را در پاسپورت مسافرین ثبت کنند که بعد از ورود به مالزی برای شما مشکل ایجاد میکند،دقت کنید که قبل از خروج از فرودگاه مالزی، پاسپورت خود را چک کنید که این مهر در پاسپورت شما به همراه تاریخ ثبت شده باشد.

 

 


نظر شما چیست؟

سفارت مالزی در تهران

نام سفیر :  راجا نور شیروان زین العابدین

آدرس : خیابان الف، خیابان چنگیزی، شماره 6

تلفن : 6-26219055

فکس : 22046972

جهت رزرو هتل در مالزی با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

اطلاعات کشور مالزی

پرچم مالزی
پایتخت مالزی
نام انگلیسی مالزی
Malaysia
مساحت مالزی
330,803 کیلومتر مربع
جمعیت مالزی
30,678,800 نفر
کد تلفن مالزی
  • 0060
واحد پول مالزی
  • رینگت مالزی   (MYR)
زبان رایج در مالزی
    کشورهای هم مرز مالزی

    جهت رزرو هتل در مالزی با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵