ویزای کاری دبی – مراحل اخذ و هزینه ویزای کاری دبی

در حال حاضر امکان اخذ ویزای کار دبی برای ایرانی ها به هیچ عنوان وجود ندارد. اطلاعات این مطلب صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد.

در این نوشته به اینکه چرا باید برای ویزای کاری دبی اقدام کنید، پیشنهادی مهم برای اخذ راحت تر و مطمئن تر ویزای کاری دبی، ۶ مرحله کامل برای ویزای کاری دبی و هزینه ویزای کاری دبی  پرداخته شده است.

 

چرا ویزای کاری دبی ؟

اگر برای سفر به دبی رفته باشید حتما متوجه رشد و پیشرفت بسیار بالای دبی شده اید. توسعه اقتصادی و اجتماعی این شهر در این مدت کوتاه واقعا ستودنی است. کشور امارات متحده عربی و شهر دبی چند دهه است که رویای مهمترین مقصد گردشگری دنیا را در سر می پرورانند و در جهت تحقق این رویا نیز کوشش های فراوانی کرده است. حال طبیعی است که به تعداد زیادی نیروی متخصص برای بهبود و رشد صنایع خود نیاز دارد. اگر یک نگاه به صفحه ۱۰ تخصص مورد نیاز برای کار در دبی بیاندازید، از دستمزدهای بسیار بالای افراد در دبی تعجب خواهید کرد. به این نکته هم توجه داشته باشید که ویزای کار در دبی انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع و مدت زمان کار در دبی مشخص می شود. دولت امارات سعی دارد که مراحل اخذ ویزای کاری دبی را راحت تر کند، اما به هر حال مدارک و مستنداتی برای اخذ ویزای کاری در دبی نیاز است که باید مورد تایید قرار بگیرد.

حال اگر قصد کار در دبی را دارید و می خواهید درباره ویزای کاری دبی بیشتر بدانید، با ما همراه باشید.

خواندن مطلب کار در دبی برای ایرانیان را پیش یا پس از خواندن این مطلب به شما عزیزان توصیه می کنیم.

چرا باید به فکر ویزای کاری دبی باشیم

یک پیشنهاد مهم برای ویزای کاری دبی

اگر قصد جدی برای کار در دبی دارید، لازم است بدانید که رقابت برای اخذ ویزای کاری دبی بسیار زیاد است و شما برای یافتن شغل مورد نظرتان نیاز به یک رزومه خوب دارید. پیشنهاد ما این است که برای رزرومه نوشتن وقت کافی بگذارید که رزرومه مناسب و برانگیزاننده برای شرکت ها، بسیار به شما در اخذ ویزای کاری دبی کمک خواهد کرد.

گام به گام تا گرفتن ویزای دبی

ویزای اقامتی برای کار در دبی

لازم است بدانید برای گرفتن ویزای کاری دبی ابتدا باید برای گرفتن ویزای اقامتی دبی اقدام بفرمایید. برای اطلاع از ویزای اقامتی دبی، انواع ویزای اقامتی دبی، مدارک لازم برای ویزای اقامتی دبی و هزینه های ویزای اقامتی دبی می توانید صفحه زیر را مطالعه کنید:

راهنمای کامل ویزای اقامتی دبی

 

مراحل اخذ ویزای کاری دبی

  1.  اولین قدم برای اخذ ویزای کاری دبی و اجازه کار، گرفتن موافقت نامه از وزارت کار دبی می باشد. این موافقت نامه از آن جهت است که دولت دبی بررسی کند که آیا یک شخصی که اقامت دبی را دارد و بی کار است، صلاحیت به عهده گرفتن شغل مورد نظر شما را دارد یا خیر.
  2.  پس از گرفتن این موافقت نامه، به شما ویزایی داده خواهد شد مبنی بر اجازه ورود به دبی که ۲ ماه هم اعتبار دارد و به متقاضی این اجازه را می دهد که به مدت ۳۰ روز و حداکثر دو دفعه می تواند در دبی بماند.
  3.  پس از ورود شما به دبی، کارفرمای شما برای کارت کار (labor car) شما اقدام می کند. این کارت ۲ سال اعتبار دارد. توجه داشته باشید که شما تنها ۶۰ روز برای گرفتن ویزای کاری دبی فرصت دارید، بنابراین سعی کنید مدارک تان را کمترین زمان ممکن کامل کنید.
  4.  مرحله بعدی در گرفتن ویزای کاری دبی گرفتن شناسه یا ID  اماراتی شماست. که برای گرفتن آن به پاسپورت و همان موافقت نامه ای که در مورد یک ذکر شد، نیاز است.
  5.  برای ویزای کاری دبی به تست های پزشکی هم نیاز است. باید به بیمارستان های دولتی دبی بروید و آزمایش های مربوطه را انجام بدهید.
  6.  پس از انجام تمام این مراحل و با در دست داشتن مدارک کامل، باید به (DNDR) اداره اقامت و مهاجرین بروید. در اینجا مهر ویزای کاری دبی بر پاسپورت شما خواهد خورد ان شا الله تعالی.

مراحل اخذ ویزای کاری دبی

هزینه ویزای کاری دبی

مجموع هزینه ای که برای گرفتن ویزای کاری دبی پرداخت خواهید کرد، چیزی بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ درهم خواهد بود.

 

مطالب مرتبط:

۶ دلیل ریجکت شدن ویزای دبی 

هزینه ویزای دبی بر اساس نوع ویزا 

ویزای امارات متحده عربی

5 دیدگاه برای "ویزای کاری دبی – مراحل اخذ و هزینه ویزای کاری دبی"

  1. سلام یک شرکت در ابوظبی درخواست من برا کار را پذیرفته است وبعد از من خواسته مبلغ ۱۸۰۰ دلار جهت اخذ ویزای کار به صرافی النصاری بنام شخصی حواله کنم خواهشمندست مرا راهنمایی کنید چکار کنم

    1. سلام
      من هم درخواست مشابهی از یک موسسه آموزشی در دبی داشتم که مدارک را برای صدور ویزای کار از من خواسته و گفته که همه هزینه های ویزا به عهده خود من خواهد بود و به محض عقد قرارداد همه هزینه ها را آن موسسه به من بازپرداخت خواهد کرد.

      لطفا اگر کسی تجربه مشابه دارد من را راهنمایی کند.
      با تشکر

  2. با عرض سلام یک واحد مسکونی در عجمان از طرف یک شرکت خریداری نمودم که الان اماده است تلفن شرکت عوض شده یا به هر دلیلی جواب نمی‌دهند ایا میتوانم ویزا سه ماه بگیرم که چنانچه برسی ان طول کشید یا مراجعه دوباره نیاز بود اقدام کنم البته مدارک واریزی و خرید موجود است چگونه میتوانم این مشکل را حل کنم ممنون

  3. سلام ممنون از اطلاعاتی ک در مورد کار در دبی دادید فقط میخواستموبدونم ایا شما چنین کاری انجام میدید یا خیر با سپاس

  4. سلام من راننده پایه یکم باسابقه ۲۰ساله و متقاضی کار در دبی هستم چگونه باشرکت مورد نظر در ارتباط باشم باسپاس فراوان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *