ویزای اقامتی دبی را چگونه بگیریم؟

ویزای اقامتی دبی

اخذ ویزای اقامتی دبی  نیز مانند هر کار دیگر نیاز به طی کردن برخی مراحل اداری و تکمیل مدارک مربوطه، خواهد داشت. برای مثال اگر با شرکت یا سازمانی مکاتبه کرده اید و برای یک عنوان شغلی پذیرفته شده اید، بخشی از کارهای ویزای اقامتی دبی شما و خانواده تان، به عهده آن شرکت خواهد بود.

راهنمای کامل ویزای دبی:  گام به گام تا گرفتن ویزای دبی

در این مطلب سعی شده هر آنچه شما برای اخذ ویزای اقامتی دبی به آن نیاز دارید، گفته و شرح داده شود.

 

انواع ویزای اقامتی دبی

در زیر هفت مورد از انواع ویزاهای اقامتی دبی ذکر شده است:

  1. ویزای اقامتی شغلی که بخشی از فرآیند اخذ آن به عهده کارفرما خواهد بود.
  2. ویزای اقامتی خانوادگی برای سرپرست خانواده
  3. ویزای اقامتی maid
  4. ویزای اقامتی فامیلی؛ پدر و مادر همسر، برادر یا خواهر، خویشاوندهای سببی
  5. ویزای اقامتی دانش آموزی برای کالج تمام وقت و دانشجویی برای دانشگاه های دبی
  6. ویزای اقامتی سرمایه گذاری برای کسانی که قصد سرمایه گذاری بیش از ۷۰ هزار درهم در امارات (دبی) را دارند. مثلا با ثبت شرکت در دبی
  7. ویزای اقامتی برای خرید ملک و …

ویزای اقامتی دبی

نکاتی در مورد ویزای اقامتی دبی

  1. بد نیست بدانید ویزای اقامتی دبی تنها برای کشورهای خارج از GCC می باشد. (GCC به مجموعه کشورهای عربستان سعودی، بحرین، امارات، قطر، عمان، کویت)
  2. کسانی که در شرکتی در دبی استخدام شده اند، نگران ویزای اقامتی خود نباشند، شرکت اجازه اقامت آنها را تمدید خواهد کرد.
  3. کسی که ویزای اقامتی دبی را اخذ کرده است، لازم است که یک حساب بانکی باز کند و برای رانندگی باید گواهینامه مربوطه را بگیرد.

 

همچنین بخوانید: کار در دبی برای ایرانیان 

 

مدارک لازم برای ویزای اقامتی دبی

  1. فرم تایپ شده از یک مرکز قانونی
  2. برگه حقوقی یا قرارداد کاری منعقد شده
  3. اصل پاسپورت متقاضی
  4. یک کپی رنگی از پاسپورت
  5. اصل پاسپورت ضامن
  6. سند ازدواج یا شناسنامه
  7. گواهی مالکیت موقت
  8. گزارش معاینه پزشکی معتبر
  9. تمکن مالی سه ماهه
  10. سه عکس برای پاسپورت
  11. بیمه درمانی برای همسر و فرزندان

بیشتر بخوانید: ۶ دلیل ریجکت شدن ویزای دبی

اعتبار پاسپورت برای اخذ ویزای اقامتی دبی

پاسپورت متقاضی ویزای اقامتی باید شش ماه پس از خروج از کشورش اعتبار داشته باشد. البته برای کسانی که ویزای اقامتی دبی را دارند، اعتبار سه ماهه پاسپورت کافی است.

 

هزینه های ویزای اقامتی دبی

مبالغی که در زیر ذکر شده، تقریبی می باشد. برای کسب اطلاع دقیق و به روز، می توانید با آفتاب تراول تماس بگیرید و همچنین از مراحل اخذ ویزای اقامتی دبی آگاه شوید.

  1. ۵۰۰۰ درهم به عنوان بیعانه که ضامن شما باید آن را تقبل کند.
  2. ۱۲۰ درهم برای ویزای اقامتی یک ساله و ۳۶۰ درهم برای ویزای سه ساله
  3. ۱۰۰ درهم برای درخواست های فوری ویزای اقامتی دبی
  4. پرداخت مبلغ ۲۰۰ تا ۳۰۰ درهم، در صورت نیاز به آزمایشات پزشکی

بیشتر بخوانید:

هزینه ویزای دبی بر اساس نوع ویزا

ویزای امارات متحده عربی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *