ویزای سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید

مدارک مورد نیاز


کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.
1 شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه
2 گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ بازگشت از سفر باشد.
3 یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد 4*6 که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
4 آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی
5 واچر هتل هماهنگ با زمان درخواستی سفر
توجه داشته باشید که اعتبار ویزا مطابق تاریخ واچر هتل خواهد بود.
هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور 100 دلار است و صدور آن، سه هفته کاری زمان می‌برد.


جهت رزرو هتل در سنگاپور با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

اطلاعات کشور سنگاپور

پرچم سنگاپور
پایتخت سنگاپور
نام انگلیسی سنگاپور
Singapore
مساحت سنگاپور
710 کیلومتر مربع
جمعیت سنگاپور
5,469,700 نفر
کد تلفن سنگاپور
  • 0065
واحد پول سنگاپور
  • دلار سنگاپور   (SGD)
زبان رایج در سنگاپور
  • انگلیسی
  • Malay
  • Tamil
  • چینی
کشورهای هم مرز سنگاپور
۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵
شماره رزرو هتل سنگاپور
Call Aftab Travel