ویزای روسیه

ویزای کشور روسیه برای ایرانیان:

ویزای توریستی برای افرادی صادر میشود که به قصد گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه دو هفته پس از صدور است.

برای درخواست ویزای توریستی ، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمیشود.

توجه: درمورد ویزای ویزای تجاری ، مقررات متفاوت خواهد بود و در این شرایط حضور متقاضی برای انجام مصاحبه الزامیست.

اواین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری ،تکمیل فرم تقاضای ویزاست.

فرم را میتوان از بخش کنسولی سفارت روسیه در تهران تهیه کرد و به همراه مدارک مورد نیاز برای ذرخواست ویزا ارائه داد . فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به طور جداگانه تکمیل شود.

ویزای تجاری روسیه به صورت انفرادی اقدام میگردد و جهت سفر به کلیه شهرهای روسیه مورد استفاده قرار میگیرد . مدت رمان اقامت به صورت یکماهه ، دوماهه، سه ماهه و سه ماهه دوبار ورود میباشد.

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری روسیه تحویل دهید بدین شرح میباشد:

*شناسنامه ایرانی

*گذرنامه

.اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد .

.کپی را از صفحات یک تا پنج و همینطور صفحاتی که در آنها مهر ویزا خورده

.یک قطعه عکس زمینه روشن در ابعاد4*6 که کاملا شبیه به چهره فعلی متقاضی باشد.

توجه: برای هرکدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس ، ضمیمه مدارک باشد.

-بلیط رفت و برگشت قطعی شده ی پرواز به روسیه

-رزرواسیون هتل در روسیه برای کل مدت اقامت

 

آدرس سفارت روسیه در تهران

خیابان نوفل لوشاتو ، شماره39

 تلفن:66728873-021 و 66728874-021

آدرس اینترنتی: www.rusembiran.ru

ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه 17-8


سفارت روسیه در تهران

نام سفیر :   لوان جاگاریان

آدرس : خیابان نوفل لوشاتو، شماره 39

تلفن : 3-66701161

فکس : 66701652

جهت رزرو هتل در روسیه با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

اطلاعات کشور روسیه

پرچم روسیه
پایتخت روسیه
نام انگلیسی روسیه
Russia
مساحت روسیه
17,124,442 کیلومتر مربع
جمعیت روسیه
146,556,330 نفر
کد تلفن روسیه
  • 007
واحد پول روسیه
  • روبل روسیه   (RUB)
زبان رایج در روسیه
  • روسی
۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵
شماره رزرو هتل روسیه
Call Aftab Travel