ویزای هندوستان

مدارک لازم برای اخذ ویزا هند

اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد

اصل پاسپورت های قدیمی

۲قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید

کپی تمام صفحات شناسنامه

فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد.

 

شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.

ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.

اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.

مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.

برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.

طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.

قبل از اخذ ویزا به هیچ عنوان نسبت به صدور بلیط اقدام نکنید به این دلیل که امکان بیشتر شدن پروسه ی صدور ویزا وجود دارد.


سفارت هندوستان در تهران

نام سفیر :   سری واستاوا

آدرس : خیابان بهشتی،خیابان میرعماد،خیابان نهم،شماره 22

تلفن : 5-88755103

فکس : 88745557

جهت رزرو هتل در هندوستان با ما تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

اطلاعات کشور هندوستان

پرچم هندوستان
پایتخت هندوستان
نام انگلیسی هندوستان
India
مساحت هندوستان
3,287,590 کیلومتر مربع
جمعیت هندوستان
1,275,840,000 نفر
کد تلفن هندوستان
  • 0091
واحد پول هندوستان
  • روپیه هند   (INR)
زبان رایج در هندوستان
  • هندی
  • انگلیسی
۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵
شماره رزرو هتل هندوستان
Call Aftab Travel